Personligt & prisvärt

Vi konstruerar för effektiv byggnation direkt på tomten. Högsbo Trä AB K-bygg levererar byggmaterial inklusive sakprodukter till våra hus.

Många som kontaktar oss har redan egna idéskisser. Då räknar vi fram priset på byggsatsen inklusive ritningar och beräkningar för konstruktion och energiåtgång

Självklart kostar det inget att få ett prisförslag. Du får också en byggbeskrivning som kan användas för en offertförfrågan till lokala byggare. Vi hjälper dig.

Lösvirkeshus som byggs direkt på plats med dagens effektiva teknik medför största frihet i valet av stil, plan, material, sakprodukter och alla övriga detaljer. Ditt hus får då personlig prägel, samtidigt som huset anpassas rätt till tomtens läge

Delar av konstruktionen levereras exakt på millimetern för en snabb och säker montering. Snart står huset där låsbart med väderskyddad utsida.

Privat visning

Besök någon av våra kunder som redan har flyttat in. Du får värdefull egentid med vår kund som visar dig sköna detaljer i huset, och svarar på dina frågor.

Ring gärna för mer info / Tommy 073-908 01 06