Välkommen till oss

Tillsammans med Woody levererar vi våra hus i byggsats snabbt och enkelt med dagens teknik för platsbyggnation (lösvirkeshus). Så kan du få ditt hus både högst personligt och prisvärt. Välkommen till oss med dina idéer eller skisser så har du snart ett attraktivt pris.

Vårt koncept

Vår idé är att bygga kostnadseffektivt direkt på plats, vilket medför största frihet i valet av husets stil, plan, material och alla övriga detaljer du efterfrågar. Ditt hus får så din personliga prägel, samtidigt som huset anpassas till tomten.

Vi ger dig ett fast pris på byggsatsen. Om du vill hjälper vi dig kostnadsfritt med tydlig beskrivning över den entreprenad du efterfrågar. Detta gör det enkelt att jämföra offerter för att uppföra byggsatsen och även all övrig entreprenad i ditt byggprojekt.

I samarbete med Woodys delägare kan vi leverera material och sakprodukter prisvärt i god kvalitet (vi har arbetat tillsammans i 27 år). Woody bygghandel är en stor organisation i Sverige med fler än 100 anläggningar. Vårt fleråriga samarbete borgar för bra priser. Jämför oss.

Företaget Arkitekthusen i Varberg drivs av Tommy Sörman som har arbetat med husleveranser och frågor som rör entreprenader sedan 1987. Ett brett kontaktnät med duktiga partners som arkitekter, konstruktörer och leverantörer gör att vi tillsammans kan ro ditt projekt i land.

Att bygga lösvirkeshus direkt på plats med dagens effektiva teknik kan bli din bästa husaffär. Planerar du att bygga? Hör av dig redan nu så har du snart ett intressant förslag.