Välkommen till oss

Tillsammans med Woody levererar vi våra hus snabbt och enkelt med dagens teknik för platsbyggnation. Här kan du få ditt hus så personligt som du vill. Det gäller både planlösning och materialval.

Bygga personligt & prisvärt

Vår idé är att bygga kostnadseffektivt direkt på plats, vilket medför största frihet i valet av husets stil, plan, material och alla övriga detaljer du efterfrågar. Ditt hus får så din personliga prägel, samtidigt som huset anpassas till tomten.

Vi ger dig ett fast pris på byggsatsen. Om du vill hjälper vi dig också med en beskrivning över den entreprenad du föredrar. Byggentreprenörer ser dina önskemål, och du kan lätt jämföra offerter för ditt byggprojekt.

I samarbete med Woodys delägare kan vi leverera material och sakprodukter prisvärt i god kvalitet (vi har arbetat tillsammans i 27 år). Woody bygghandel är en stor organisation i Sverige med fler än 100 anläggningar.

Att bygga lösvirkeshus direkt på plats med dagens effektiva teknik kan bli din bästa husaffär. Ring oss redan nu så pratar vi mer om dina byggplaner. Välkommen.

Lösvirkeshus

Mer information om vårt sätt att leverera hus för platsbyggnation (lösvirkeshus) är klart inom kort.